Rejselysten, så kig her

Nu har Norwegian åbenbart lanceret en eller anden form for flyers, hvor man kan holde sig opdateret og optjene penge til rejser og hotelovernatninger, nøjagtig som mange andre steder som for eksempel Momondo. Man taster bare ind hvor man vil flyve fra og hvor man gerne vil hen, så popper der nogle flyveture op, og man kan så vælge den tid der passer en bedst. Jeg har aldrig selv turde bruge denne form for bestilling af flyrejser, og efter Corona tiden, hvor Norwegian ikke betalte mine flybilletter tilbage, er jeg gået langt udenom dem. Det skal selvfølgelig ikke afskrække andre for at prøve, for de har ellers altid været et godt flyve selskab.

Insideflyer.dk

Det er insideflyer.dk der har lanceret Norwegian reward, og ikke som jeg skrev tidligere, at det var Norwegian, så fik jeg lige rettet denne misforståelse. Man kan spare en masse penge, ved at booke de flyafgange, som ikke altid er så populære. Det kommer ind under udbud og efterspørgsel, og har været kendt i al den tid jeg kender til. Det gælder nemlig om at få flyveren fyldt, så den ikke kun flyver halvtom afsted. Det kan man jo lige så godt udnytte, og vi andre kan er for få disse billetter meget billigt. Men hvor længe skal man vente, før man slår til på en eller anden flyafgang, for at få den billigst muligt, det er altid roulettespillet. Jeg har selv prøvet det en gang, men der var det ikke mig der bestilte, det var min veninde.