Farve toner til alle slags printere

Det lyder da godt, at man kan købe flere forskellige slags toner til sin printer, så er man da sikker på at man kan få den der passer lige til den man har stående hjemme. Der er gule, blå, rød, blå og sort i toner skalaen, det er det man kalder grundfarverne. Sort er så lige undtaget, for det er ingen farve, og det er hvis heller ikke. tænk jer at opfinde en printer der ikke bare kan printe men også kan printe i farver. Jeg kan ikke engang huske hvornår den kom frem. Havde vi egentlig printer i 70’erne, det mener jeg faktisk vi havde, for her var jeg på kontor, og vi må da have printet forskellige forsendelsespapirer ud – eller skrev vi dem i hånden. Vi havde i hvert fald en duplikerings maskine, der skulle sort farve på, og så var jeg sort over det hele bagefter. Sikke minder der lige dukkede frem.

Toner til printere

Dem der kender jeg, og dem har jeg brugt mange af – men på arbejdet, havde vi en helt anden stor printer, og det var derfor også helt anderledes printtoner der skulle benyttes i dem. Jeg kan huske de var lange, og i sort plast, og så stod der udenpå, hvilken farve det var og i hvilket hul de skulle ind i. Det skete helt automatisk, vi skulle ikke bekymre os om hvornår der skulle bestilles toner, for de kom bare, og så skiftede vi dem, når det var tid til at de skulle skiftes.