Wallstickers over verden som udforskning

wallstickers verdenskort er der mange, som der har valgt at have derhjemme, og det kan man gøre på mange måder, hvor det er en moderne gengivelser af verden ud fra de mål, som vi har vedtaget dimensionerne over verden, og hvor den er vendt den vej, som langt de fleste kender den.
Man klan også gøre det sådan, at man skriver navnene for landene i den størrelse, som de ville repræsentere på et verdenskort:

Og der er endnu flere måder, som man kan have verden hængende som wallsticker på ens væg derhjemme, hvor den kan fylde en del, hele væggen eller bare et hjørne – det er jo helt op til en selv, hvad man synes, der giver mest mening for en at have hængende.
For verden er jo et godt samtaleemne, og man kan så hurtigt se, hvilke lande der grænser op til hvilke andre, og man kan sidde at drømme sig væk til, hvor man gerne vil på ferie.

Wallstickers over verden bliver ens centrum i hjemmet

Der er mange snakke, som der kan køre over verden, og man kan stå med et glas vin eller en øl i hånden og kigge på det her verdenskort og snakke om, hvor man har været, eller hvor man gerne vil hen.
Som sagt kommer det jo også an på, hvor præcist verden er gengivet på sådan et klistermærke, eller om det er en mere kunstneriske repræsentation, man har med at gøre her.
Det kan være sådan et verdenskort, som man bruger, hvor man sætter nåle i, hvor man har været, eller man kan vise en rejse, man har været på, ved at binde de nåle sammen med en stoftråd.
Det kan også være her, at man planlægger ens næste rejse, hvor man netop påpeger, hvor man gerne vil hen, og man viser den rute, som man agter at tage.
Så er der andre, der kan sige, om det er en god idé eller ej, og man kan komme med forslag til, hvad man skal se eller opleve, for det er som regel nemmere at komme i tanke om, hvis man kan se verden for sig.