Tapas specialiteter i høj kvalitet

Tapas er mange ting, og mange er begyndt at bruge det, når der er små sammenkomster eller bare til en hyggelig aften med kæresten. Selvom vi kan lave forskellige slags tapas herhjemme, så er der nu ikke noget bedre end at få leveret den ægte vare direkte til døren fra Spanien – så er det som om man igen er på ferie sydpå. Derfor er jeg bare så glad for at fromspainwithlove.dk har fået denne geniale ide, at lave en service ligesom de her mad pakker man kan købe herhjemme. Samtidig har de på deres hjemmeside en masse opskrifter som inspiration, hvis man selv vil forsøge sig med at lave tapas. Umiddelbart så tænker jeg jo at ordet Tapas betyder flere forskellige ting på madbordet – smagsoplevelser for alle smagsløb og for alle slags mennesker.

Små Tapas pølser

Hvem siger Tapas og from spain with love – så kommer jeg. Jeg elsker simpelthen alle de tørrede slags pølser og kød som man får serveret sammen med det helt rigtige tilbehør som oliven og pesto i alle afskygninger. Ligesom herhjemme så kommer der også en nytænkning indenfor tapas området, og fromspainwithlove.dk undersøger hele tiden markedet for nye tiltag og ideer. Når jeg bestiller deres tapaskasse, så får jeg alt det jeg skal bruge til en hygge aften – og prisen er til at overkomme. Selvfølgelig skal der også en god vin til, og den skal jo også være fra Spanien, hvis den skal matche maden – en dejlig kraftig Spansk vin, syntes jeg er god til Tapas.