Panelhegnet skal være tæt

Vi har alle hørt om det med, at ræven har taget nogle høns i hønsegården, for man har trods alt bare et hegn, der skal fungere sådan, at hønsene ikke kan komme ud, men ræven kan snildt hoppe over hegnet.
Men det er lige lovligt for meget at bruge et panelhegn til hønsene, så man sørger mest for at holde øje med, om ræven dukker op, og så kan man have en hund til at holde øje samtidig.
Men der er andre gange, hvor det kan være smart at bruge et panelhegn til at holde dyr inde, selvom det ikke er det helt sædvanlige hegn, man bruger til den slags, men du har prøvet stolpehegn og andre hegn af træ, og det har bare givet det samme resultat hver gang, at hegnet er blevet væltet, ødelagt eller på anden måde gået i stykker, så det er slut med at bruge penge på løsninger, der alligevel ikke fungerer, så du gik efter et link, der sagde: køb panelhegn her

Nu kan intet komme ud eller ind ad dette panelhegn

Selvfølgelig kan man godt komme ind og ud, hvis man bruger håndtaget til lågen, men det er trods alt dyrene, som der er fokus på her, hvor de ikke skal kunne komme ud eller ind.
Så derfor har du også valgt hegnet meget tæt i sine netmasker, for du skulle være på den helt sikre side, at når du nu havde brugt pengene på sådan et hegn her, som der står godt og solidt, så skulle det også kunne fungere til det, som det skulle bruges til.
Heldigvis ser du da også med tiden, at dyrene rent faktisk bliver inde, hvor de tidligere gravede sig under eller forsøgte at komme over, og der er heller ikke nogle dyr, som der kommer ind for at tage dine dyr.
Du kan nærmest ikke forstå, hvorfor du ikke valgte den her løsning noget tidligere, men det er trods alt bedre, at det blev gjort nu, end at du udsatte det alt for længe og bare blev ved med at overveje – så det var godt at gøre ord til handlinger.