Er du glad for dit mobilabonnement?

Det er efterhånden kun kriminelle og andre lyssky folk, som der bruger taletidskort og lignende telefoniske muligheder for at kontakte hinanden, da der er mindre chance for at blive sporet senere, for ellers er det for bøvlet med den slags, så de fleste hellere vil have et mobilabonnement såsom alka mobil
Man kan så synes, det er for meget af det gode, at der er så mange af den slags udbydere herhjemme, når det trods alt er et lille land, men det er bare som at sammenligne med antallet af politiske partier derhjemme, hvor man efterhånden synes, der er for mange.
Man lige med udbydere af abonnementer kan man sige, at det kommer kunderne til gavn på nogle områder, at der er så mange om det, for det handler så om at lave den bedste løsning til den enkelte kunde, så de føler sig talt direkte i øjnene og ikke bare er et nummer i deres system.
For det er for eksempel ikke ligesom en slagter, hvor man kan handle hos mange forskellige slagtere gennem en måned: Man bliver som regel ved ens mobilabonnement, hvor en måned jo er ingen tid.

Får du de ønskede fordele ved dit mobilabonnement?

Tit giver de også en fordele ved, at man kan købe kommende og nuværende telefoner hos dem billigt, så man kan spare en masse penge på den måde, og så overvåger flere også de specielle abonnementer for at se, om de tilpasses den enkelte helst billigere, uden man aktivt skal gå ind at udføre den slags rettelser.
Mister en udbyder først en kunde, kommer vedkommende sjældent igen, og man taler negativt om dem til andre, så de også holder sig fra dem eller skifter udbyder.
Så der er meget på spil her for at holde på kunderne, hvorfor de tit går ind og tilpasser på alle parametre, så man føler, man er en eksklusiv kunde hos dem, som de godt kan lide at have, hvorfor man så gerne skulle blive hos dem.