Er der problemer med automatgearet?

Du har lidt godt bemærket, at når du er ude at køre, så er det som om, at der sker noget underligt med det automatgear
Det skifter ikke helt, som det plejer at køre, og det gør det ikke de samme steder, som det ellers plejer, når de kører de samme steder og holder den samme fart, og det var det, som der aktiverede din mistanke til at starte med.
Men faktisk startede det med nogle underlige lyde, som du til at starte med ikke havde bemærket, fordi du enten hørte radio, talte i telefon eller havde sat musik på.
Du vidste ikke, hvor de lyde kom fra, men du kunne godt se, at de ikke skulle være der. Når du havde en passager med, der skulle lægge mærke til lydene, kunne I heller ikke blive enige om, hvor de kom fra, men det lød bestemt ikke godt.
Og det blev ikke bedre med tiden, så der var ikke andet for, end at du måtte køre på et autoværksted for at få set nærmere på, hvor problemet kunne være.

Problemet var skam automatgearet

Du havde lidt ret i din mistanke, at de lyde hang sammen med, at gearet skiftede lidt mærkeligt, end det plejede, og det havde også været en af grundene til, at du droppede en længere køretur, du ellers havde planlagt, for du ville helst ikke ud at køre langt, hvis det nu var et alvorligt problem, som der var galt med bilen.
Mekanikerne sagde da også, at det var godt du kom, for der skulle ganske vist laves reparation af automatgearkasse.
Så det havde ikke været heldigt, hvis du var kørt langt, og problemet var blevet større – måske ville det da også være endt med at blive virkelig dyrt.
Men heldigvis har man fundet ud af, hvad problemet er, og man ved, hvad der skal gøres ved det, og det kommer ikke til at tage for lang tid at ordne, så du kan heldigvis hurtigt få din bil igen.
Så er det med at lægge mærke til, om gearkassen gør, som den skal fremover.